MENIU

Coșmar pentru două surori de 5 și 7 ani. Au fost agresate sexual de un individ de 41 de ani

Un caz cutremurător a zguduit Ploieștiul, unde un bărbat a fost arestat pentru agresiuni sexuale comise asupra a două fetițe de 5 și 7 ani. Incidentul a ieșit la iveală după ce un bărbat a sesizat poliția din Prahova că nepoata sa de 5 ani a fost victima unui abuz sexual.

Cum s-a întâmplat totul

Pe 14 iunie, polițiștii din Ploiești au fost alertați de către un bărbat care a raportat că nepoata sa de 5 ani a fost agresată sexual de un individ din Ploiești. În timpul investigațiilor, polițiștii au descoperit că același bărbat a agresat-o sexual și sora mai mare a copilei, în vârstă de 7 ani.

Conform verificărilor, bărbatul de 41 de ani a vizitat un imobil din Ploiești și a profitat de ocazia când fetița de 5 ani era singură într-o anexă a locuinței. El i-a arătat copilului un videoclip cu conținut pornografic pe telefonul mobil și a agresat-o sexual. Ulterior, s-a aflat că în luna mai a acestui an, același individ a agresat și sora mai mare a victimei.
Măsuri Legale

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de multiple infracțiuni grave. Acest caz a provocat un val de indignare în comunitatea locală, subliniind nevoia urgentă de a proteja copiii de astfel de pericole.