MENIU

Coronavirus. Parchetul General deschide dosar penal pentru divulgarea de informații confidențiale

Dosar penal pentru divulgarea informațiilor despre coronavirus, înainte de comunicarea lor oficială. Procurorii de la Parchetul General au luat această hotărâre după ce  în presă au apărut informații despre închiderea școlilor, înainte ca decizia să fie confirmată. 

Dosar penal pentru divulgarea informatiilor confidențiale despre coronavirus, înainte de comunicarea lor oficială. Procurorii de la Parchetul General au luat această hotărâre după ce  în presă au apărut informații despre închiderea școlilor, înainte ca decizia să fie confirmată. 

În cursul zilei de 9 martie 2020, în intervalul orar 13:00-14:35, în timp ce la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) – Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a avut loc şedinţa Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României au fost divulgate, fără drept, în spaţiul public, informaţii confidenţiale care erau în curs de analizare şi aprobare de către acest grup de specialişti din cadrul MAI-DSU”, se arată în comunicatul Parchetului General.

Citește continuarea pe realitateadinjustitie.net

Mai multe articole despre:
coronavirus dosar penal coronavirus