MENIU

Cornel Galeș a murit. Destin crunt pentru fostul soț al Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș a murit. Soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete a murit duminică, 1 decembrie, într-un accident de mașină în Spania. Vestea a căzut ca un trăznet la București, unde prietenilor lui Galeș nu le-a venit să creadă.

Cornel Galeș a murit. Vestea cumplită că văduvul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș, ar fi murit într-un teribil accident de mașină în Spania a șocat pe toată lumea. Inițial, vestea nu a fost confirmată de apropiații lui Galeș, dar toate indiciile duc spre ce e mai rău.

Silviu Lepădat, impresarul dar, în același timp, prieten la cataramă cu Galeș a aflat de tragedia petrecută duminica aceasta. El a făcut primele declarații și a dat detalii incredibile despre momentul accidentului.

„Sunt șocat și îndurerat de această veste și îmi pare foarte rău de Cornel. Imediat ce am aflat vestea mi-am sunat prietenii din Valencia să-i întreb dacă este adevărat. Ei mi-au spus că da. Cornel se afla în mașină cu Sorin, prietenul lui din Valencia, și meregau împreună să mănânce la un restaurant cu specific românesc care le plăcea foarte mult și pe care îl frecventau ori de câte ori se duceau acolo. Nu au mai ajuns, pentru că au făcut accident. Mâine voi afla mai multe detalii de la poliție”, a declarat Silviu Lepădat, pentru wowbiz.ro.

Doina Belu, naşa sa din prima căsătorie, a povestit cum s-a întâmplat accidentul în care Cornel Galeş a murit: „Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune.

Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este„, a spus Doina Belu pentru wowbiz.ro.

Inițial Viviana, iubita neoficială a lui Cornel Galeș, nu a confirmat decesul, însă a recunoscut că nu mai știe nimic de fostul soț al Ilenei Ciuculete. Viviana era distrusă și încearca pe toate căile să obțină informații despre accidentul lui Cornel Galeș.

Ulterior Viviana a revenit cu o declarație pentru Wowbiz în care a anunțat decesul iubitului ei.

„Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu de să zic. Dumnezeu sa îl odihnească!”, a mărturisit Viviana.

În această vară, Cornel Galeș a dat cărțile pe față, vorbind în premieră despre zvonurile care-l dădeau mutat definitiv în Spania, împreună cu iubita lui, Viviana.

Cornel Galeș mai scăpase dintr-un accident auto în 2017

Fostul soț al Ileanei Ciuculete povestea în 2017 cum a scăpat cu viață după ce a intrat cu mașina într-un parapet: „Au fost mai multe momente dureroase. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva. La un moment dat, mergeam pe Șoseaua de Centură și cânta la radio o melodie cu niște versuri triste. M-am trezit cu mașina într-un parapet. Am început să plâng și nu știu cum am ajuns acolo. Aveam și ceva viteză, nu știu cum s-a întâmplat”, a mărturisit Cornel Galeș.

Ileana Ciuculete și-a pierdut viața în mai 2017, iar accidentul în care a fost implicat fostul său soț s-a produs câteva luni mai târziu. Dacă în urmă cu doi ani Galeș a avut zile, acum el a murit duminică într-un accident de mașină produs în Spania, după cum au informat mai întâi chiar rudele sale.