MENIU

Corina Caragea, de la Pro TV, a cheltuit banii pe ceva incredibil

Corina Caragea, prezentatoarea ştirilor din sport de la Pro TV, a vorbit despre pasiunea ei, colecţionarea de bilete de intrare la meciuri de fotbal.

Bruneta a povestit că a păstrat tichete de la cele mai importante derby-uri din România şi din Europa, pe care le-a văzut din tribune.

"Dacă alții colecționează magneți sau căni din vacanțe, eu adun și păstrez bine biletele meciurilor la care merg. Am bilete de la meciurile naționalei României în Olanda, de la finala de Liga Campionilor de la Madrid sau meciuri de la Euro, în Portugalia, precum și alte meciuri din Anglia, Germania sau Spania.

Dar păstrez și bilete de la meciurile de pe stadioanele din țară - Arena Națională, Giulești, Ghencea, Ștefan cel Mare, unele deja dărâmate, se vor transforma pentru Euro 2020, iar biletele mele vor deveni cu atât mai valoroase. Știu că sună ciudat pentru o femeie, însă țin să îmi amintesc mereu meciurile pe care le-am trăit pe viu pe stadioanele lumii”, a povestit pentru Libertatea prezentatoarea de la PRO TV.

Mai multe articole despre:
Corina Caragea