MENIU

Copil de 13 ani, bătut și înfometat de tatăl său. Bărbatul agresiv este monitorizat cu ajutorul brățării electronice

Foto cu caracter ilustrativ / Pixabay

Un caz revoltător a avut loc în Focșani. Un copil de 13 ani a trecut prin momente cumplite după ce a rămas doar în grija tatălui. Băiatul a fost bătut și înfometat, iar acum bărbatul agresiv este monitorizat cu brățara electronică. 

Un copil în vârstă de 13 ani s-a aflat în centrul unei drame majore, după ce a îndurat bătăi și a fost înfometat chiar de către tatăl său, în vârstă de 35 de ani, căruia îi fusese încredințat după un proces de divorț.

Băiatul a povestit toate aceste lucruri îndurate mamei sale, care a sesizat de urgență poliția.

„Cu sprijinul colegilor din cadrul Biroului de Ordine Publică–Poliția Municipiului Focșani, bărbatul a fost identificat în municipiul Focșani și condus la sediul poliției pentru audieri. Poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Cotești au întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se astfel existenţa unui risc iminent, motiv pentru care împotriva bărbatului s-a emis Ordinul de Protecţie Provizoriu, pe o perioadă de 5 zile. Imediat i-a fost aplicat și un dispozitiv de supraveghere cu brăţară electronică, bărbatul fiind cercetat pentru violenţă în familie și rele tratamente aplicate minorului”, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.