MENIU

Consumă apă cu ghimbir! Efectul te va lăsa ULUIT!

Dacă te lupți cu câteva kilograme în plus și vrei să slăbești până la vară, atunci trebuie să încerci apa de ghimbir. Este considerată cea mai bună băutură care, datorită ingredientelor, are capacitatea de a arde grăsimile acumulate pe șolduri, coapse și talie.

Considerată cea mai bună băutură care stimulează metabolismul, apa de ghimbir poate fi făcută în bucătărie chiar de tine. Această apă este cunoscută și pentru efectul detoxificant. Așadar, după ce vei începe s-o bei, vei slăbi și vei elimina toxinele acumulate în organism, arată clickpentrufemei.ro.

Pentru prepararea apei de ghimbir, ai nevoie de:
- 5 rădăcini de ghimbir

- 5 litri de apă

- sucul de la 3 lămâi

Pune la fiert apa și apoi adaugă rădăcinile de ghimbir, spălate și descojite. Lasă-le să fiarbă 15 minute. Îndepărtează oala de pe foc și strecoară amestecul. Adaugă sucul de lămâie când s-a răcit și amestecă cu o lingură.

Se bea câte un pahar de apă de ghimbir dimineața pe stomacul gol, dar și înainte de fiecare masă. În tot acest timp, alimentația trebuie să fie echilibrată și bogată în fructe și legume. Pentru a obține rezultatele dorite, evită mâncărurile grase și zaharurile.

În afară de arderea excesului de grăsimi, apa de ghimbir ține sub control colesterolul, are efect calmant și luptă împotriva cancerului.

Mai multe articole despre:
apă slăbit ghimbir apă cu ghimbir