MENIU

Comună din Argeș, plasată din greșeală în scenariul roșu

DSP a încurcat scenariul pentru o comună din Argeș. Situația a fost remediată

Situație incredibilă înainte de începerea școlii. Primarul unei comune din Argeș spune că deși nu mai are niciun caz confirmat cu COVID-19 în localitate, Direcția de Sănătate Publică (DSP) a trecut comuna în scenariul rosu, fapt pentru care niciun elev nu va putea merge fizic la școală. Primarul cere DSP să repare greșeala, informează Realitatea PLUS. 

Ieri după-amiază situația a fost remediată de DSP Argeș, și asta după ce edilul a demonstrat DSP că statistica lor nu corespunde cu realitatea din teren.

Cel mai probabil DSP a luat în calcul două focare de la două institute de psihiatrie, unde au existat cazuri de coronavirus, precum si cazurile izolate.

De două săptămâni însă nu a mai fost înregistrat niciun caz de coronavirus în localitatea, astfel că elevii vor putea veni cel mai probaibil normal la scoala incepand de luni, 14 septembrie, cand debuteaza anul scolar 2020-2021. Nu este, însă, exclusă nici varianta învățământului online, rămânând de văzut care dintre cele două variante va fi adoptată într-un final.

 

 

Mai multe articole despre:
scoli arges dsp arges