MENIU

CNA. ROBERT TURCESCU, scandal monstru cu doi membri ai CNA: "Dacă vă fac slugă, ce sentiment aveţi?"

<p>Robert Turcescu</p>

Discuții aprinse și pe un tot ridicat la CNA între ROBERT TURCESCU și unii membri ai insituției, mai ales cu Monica Gubernat.

Turcescu, Dan Andronic, Mircea Marian și Silviu Sergiu au venit în fața forului audiovizual pentru a discuta pe marginea linșajului mediatic al Antenei 3 la adresa celor supranumiți "Banda celor șapte propagandiști”, scrie paginademedia.ro.

Robert Turcescu, realizatorul emisiunii Sub semnul întrebării la B1 TV, a fost tranșant încă de la început, spunându-i Laurei Georgescu, președinte CNA: "Aș vrea să vă întreb, dacă vă fac slugă, nemernică, curvă, ce sentiment aveți? Pe oricare dintre membri CNA dacă vă fac nemernici, nesimțiți, vă convine? Am venit la o autoritate care sper că poate să aplice o lege a audiovizualului. Vă rog să vă concentrați asupra câtorva aspecte. E abia luna ianuarie a unui an electoral extrem de dur. Nu-mi dau seama dacă sancțiunile administrative va ajuta în vreun fel și mai ales pe termen lung la însănătoșirea spațiului audiovizual".

Monica Gubernat a intervenit, completând: „Pe Monica Gubernat”. A fost scânteia care a aprins discuția pe care o redăm în continuare:

Robert Turcescu: "Pe Monica Gubernat. Mă bucur să vă văd în sfârșit. Sper că v-ați postat CV-ul!"

Monica Gubernat: Dacă știam că veniți vi-l aduceam în plic. Robert Turcescu: E suficient să-l puneți pe site. Cred că e obligația dumneavoastră. Nu cred că e corect față de colegii mei să fim puși la zid. Cum că permiteți să ne puneți în halul ăsta la zid? Și mai ales pe colegii mei.

Citeşte mai mult pe paginademedia.ro.