MENIU

Clipe de coșmar pentru o minoră din Târgu Jiu. Aceasta ar fi fost violată de un avocat

O adolescentă din Târgu Jiu, în vârstă de 16 ani, ar fi fost violată și sechestrată de un avocat, în urmă cu un an. Ancheta a bătut, însă, pasul pe loc de atunci. Mai mult, niciun avocat din Gorj nu ar fi vrut să preia cazul fetei, având în vedere că suspectul ar fi un coleg de breaslă.

Mai mult, agresorul ar mai are pe numele său și alte plângeri penale din partea oamenilor pe care i-ar fi nedreptățit, informează BZI.ro.

Povestea fetei din Târgu Jiu pare trasă la indigo cu cea a eleviei din Vaslui, violată de șapte tineri. Adolescenta susține că un avocat a luat-o cu mașina, promițându-i că o va duce acasă. În schimb, aceasta ar fi dus-o într-un loc izolat, unde ar fi abuzat-o.

După clipele de coșmar, fata a reușit să fugă. I-a povestit totul tatălui ei, iar de atunci cei doi au avut de înfruntat ignoranța și nepăsarea autorităților. În momentul în care anchetatorii au aflat numele avocatului, adolescenta nu ar mai fi primit atenția cuvenită, din partea procurorilor, potrivit celor afirmate de tatăl adolescentei.

De o lună, avocatul este de negăsit. Nu răspunde la telefon și nu mai apare nici în instanțe.

Mai multe articole despre:
viol avocat anchetă Târgu Jiu minoră