MENIU

Clanul Piedone nu este doar la noi. Nepotul liderului Ceceniei, Ramzan Kadirov, a devenit ministru al Transporturilor, luandu-i locul tatălui

Ramzan Kadîrov și ministrul său, înlocuitor al tatălui la Transporturi. Foto/Profimedia

Moștenirea funcțiilor publice din tată în fiu nu pare să fi fost inventată de Cristian Popescu Piedone. Nepotul președintelui Ceceniei, Ramzan Kadîrov, la „uns” ministru al Transporturilor pe fiul tatălui. Exact ca în scenariul succesiunii de la primăria Sectorului 5.

Nepotul lui Ramzan Kadîrov a devenit ministru al Transporturilor din Cecenia, anunță Nexta TV. Anterior, această funcție a fost deținută de tatăl său.

Șocant! Piedone și-a luat stradă și face legea pe ea. Ambulanță chemată la poartă ca să sperie echipa Realitatea Plus - VIDEO

Noul ministru este Adam Cherkhigov, fiul lui Ramzan Cherkhigov. Ramzan Cherkhigov, la rândul sau, este soțul surorii mai mari a lui Ramzan Kadîrov, Zargan Kadirova.

Noul ministru al Transporturilor, Adam Cherhigov, a fost la conducerea poliției rutiere cecene timp de 7 ani.

Echipa Realitatea Plus, atacată cu pietre de interlopii lui Piedone. Edilul, scos în sărite de dezvăluirile postului. Caracatița de la Primărie, devoalată! GALERIE FOTO + VIDEO

Situația din Cecenia este similară cea din Sectorul 5 din Capitală, unde primarul Cristian Popescu Piedone și-a numit mai mulți nepoți în funcții de conducere în primărie. De asemenea, el l-a desemnat pe fiul sau drept candidat la Primăria Sectorului 5, amândoi fiind susținuți de partidul lui Dan Voiculescu, PUSL.

Fotografii absolut șocante cu fiul lui Cristian Popescu Piedone. Cum se „pregătește” Piedone Jr. de alegeri: petrecere cu alcool și energizante - FOTO

„Nu este nici imoralitate, cu cine ați vrea să lucrez, cu toți trădătorii? Voi stă lângă mine cu cei în care am încredere. Sunt singurul? Ia dați o tură în toată România asta. Eu am puterea să mi-o asum, nu există nicio latura a incompatibilității”, a explicat Piedone, într-un interviu pentru Digi24, de ce și-a angajat peste 40 de rude în primărie.

„Piedone a promovat tot timpul capacitatea și în jurul lui să stea tinerii, să stea cei care vor preia ștafeta”, a mai declarat primarul.