MENIU

Ciucă a confirmat scenariul care aruncă în aer scena politică: Ciolacu donează voturi pentru Simion. Nu este lipsit de relevanță dacă dorește să intre în turul 2 cu un promotor al Rusiei

Planul Hrebenciuc a fost invocat de politicieni din mai multe partide

Liderul PNL și candidatul partidului la alegerile prezidențiale, Nicolae Ciucă, confirmă scenariul lansat de colegii săi de partid privind planul lui Marcel Ciolacu și al PSD de a dona voturi către George Simion, cu scopul de a-l aduce pe acesta în turul II. Un astfel de scenariu, a precizat Ciucă, servește de minune planurile Rusiei de destabilizare în regiune.

Deputatul Alexandru Muraru a fost cel care a lansat scenariul că PSD a lansat în organizațiile sale o strategie electorală denumită „planul Hrebenciuc”, care ar implica direcționarea a 10-20 de voturi pe secție de votare în favoarea candidatului AUR, George Simion, la alegerile prezidențiale din acest an. Scopul acestui plan ar fi repetarea scenariului din anul 2000, când PSD a facilitat intrarea candidatului PRM, Corneliu Vadim Tudor, în turul al doilea, pentru a asigura victoria lui Ion Iliescu.

Muraru: „PSD a lansat strategia „planul Hrebenciuc”, adică mutarea a 10-20 de

Întrebat despre acest plan, într-o emisiune TV, Nicolae Ciucă l-a confirmat pe deplin și chiar a accentuat că este mai mult de atât. 

”El (Alexandru Muraru - N.R.) a vorbit de 10-20 de voturi, dar eu cred că este vorba de mai mult decât atât. Chiar dacă nu este vorba de o abordare ilegală, este vorba de o acțiune împotriva democrației și a moralității. Există sondaje care indică o prezență la vot de aproximativ 60%. Comparativ cu ce deține în prezent, este un număr de voturi necesar pentru a trece în turul 2. Dar eu cred că este vorba de mult mai mult de 10-20 de voturi", a precizat Nicolae Ciucă.

Ciucă confirmă ruptura totală de Ciolacu: Chiar dacă m-ar fi sunat, nu i-aș fi răspuns. La un telefon distanță nu înseamnă că lucrurile se rezolvă

Alexandru Muraru, PNL: Planul Rusiei din Moldova este pregătit, de fapt, pentru Romania - scoaterea noastră din UE

Liderul PNL a mai afirmat că Marcel Ciolacu are un bazin tradițional "și asta îi permite să joace în primul tur, că în turul II s-a văzut că nu mai au cum să joace”.

Ciucă: Nu este lipsit de relevanță dacă Marcel Ciolacu dorește să intre în turul 2 cu un promotor al Rusiei. Au fost nenumărate poziționări ale lui George Simion în linia de retorică a Rusiei, trebuie să cunoaștem aceste chestiuni

Liderul PNL a mai afirmat că planul pe care l-ar pune la cale PSD în favoarea lui AUR și a lui Simion servește foarte bine și interesle Rusiei în regiune.  

"Au fost nenumărate pozitionari ale lui George Simion în linia de retorică a Rusiei și trebuie să cunoaștem aceste chestiuni. Nu este lipsit de relevanță dacă Marcel Ciolacu dorește să intre-n turul 2 cu un promotor al Rusiei, vom putea vorbi de un AUR consistent în Parlament. Trebuie să vedem care sunt toate efectele.

Marcel Ciolacu a avut o acțiune de susține a propriului interes, iar Rusia și-ar dori un AUR în turul 2", a declarat Nicolae Ciucă, la un post TV. 

Mai multe articole despre:
ciuca ciolacu doneaza voturi simion blat psd aur