MENIU

Cîțu e nemulțumit de activitatea unor miniștri, Barna nu crede că remanierea e pe agenda Coaliției

Dan Barna și Florin Cîțu

Remanierea nu e pe agenda Coaliției, anunță co-președintele USR PLUS - Dan Barna. Asta după ce premierul a declarat ieri că este nemulțumit de activitatea unor miniștri, în special de la USR.

„Cifrele prezentate au fost o prima propunere de la care încep discuțiile în coaliție. Am discutat pe fiecare minister în parte, peste tot e posibil să existe modificări.

Nu se discută acum despre nicio reamaniere la niciun minister”, a spus Dan Barna, întrebat dacă Drulă va fi vizat de remaniere în cazul în care nu va prezenta execuția bugetară

„Miza este să asigurăm chiar și cu acest septembrie electoral să asigurăm stabilitatea Guvernului, sunt convins că această formulă poate funcționa”, a spus Barna.

Florin Cîțu - premierul României a spus, joi, după ședința de Guvern, că așteaptă ca unii miniștri să prezinte execuția bugetară, altfel o va prezenta el.

„Vreau să fie foarte clar: nu ne batem joc de banii românilor. Cine nu a cheltuit banii până acum trebuie să vină cu explicații foarte clare. Am auzit pe surse că unii miniștri spun că au avut o execuție foarte bună. Nu poţi spune asta când ai execuţie zero, a spus premierul.

Mai multe articole despre:
dan barna remaniere ministru guvern rectificare