MENIU

Cine este tânărul care a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp. Ce a făcut bărbatul înainte de accident - Detalii ȘOCANTE

Accident cumplit în Cluj

Noi detalii ies la iveală în urma accidentului care a avut loc, duminică dimineața, în Cluj. În urma impactului, un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața.

Tânărul care a provocat accidentul cumplit din centrul Clujului avea doar 25 de ani. Se pare că acesta era absolvent al Facultății de Drept.

Bogdan Lazăr își petrecuse prima parte a serii într-un restaurant, iar apoi s-a dus la un salon de jocuri de noroc. Potrivit presei locale tânărul s-a înfuriat când a pierdut sume importante la jocurile de noroc și că a plecat cu mare viteză.

După scurt timp Bogdan Lazăr a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp, pe strada Moților, iar mașina s-a rupt în două.  

Accidentul a avut loc, duminică dimineața, 25 septembrie, în Cluj-Napoca și a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Din imagini se poate observa că tânărul de 25 de ani avea o viteză foarte mare, la impact motorul mașinii zburând la câțiva metri.

Din imaginile furnizate de camerele de supraveghere aflate în zonă se poate observa că tânărul de 25 de ani avea o viteză foarte mare, când a intrat în stâlpul de iluminat de pe trotuar. Unii martori susțin că acul de kilometraj a rămas blocat la 180 de kilometri la oră.

În imagini se poate observa cum motorul mașinii ia foc și zboară la câțiva metri de la locul impactului.