MENIU

Cine este Jean Sasu, patronul Clubului Nuba, înjunghiat cu cuțitul de un client. Imperiul construit de tânărul de 36 de ani

Jean Sasu (stânga)/ Facebook

Jean Sasu, patronul Nuba, înjunghiat, joi seara, chiar în cafeneaua pe care o conduce, este unul dintre patronii unuia dintre cele mai cunoscute lanțuri de localuri de lux. În cluburile conduse de el și asociații lui s-au născut adevărate tradiții de lux, respectate cu sfințenie de către cei care se învârt în lumea bună. Printre ele, roabele pline cu șampanie scumpă și notele de plată în valoare de zeci de mii de euro. 

Pentru cei pregătiți să cheltuie pentru o noapte în club tot atât cât ar cheltui majoritatea oamenilor pentru o mașină la mâna a doua, așa începe orice vacanță la mare.

Împreună cu asociații săi, Jean Sasu a construit un adevărat imperiu pentru OAMENII care vor să fie siguri că cei din jurul lor știu cât sunt de bogați. Unii au ajuns să cheltuie chiar și 100.000 de euro pentru o roabă plină de șampanie, după cum au scris de-a lungul timpului jurnaliștii din presa de scandal.



Jean Sasu are 36 de ani. De la casier a ajuns în timp-record director de bancă și acum acționar la unele dintre cele mai profitabile cluburi.

Mai multe articole despre:
jean sasu nuba patron nuba patron injunghiat