MENIU

Cine este „fiul secret” care va primi toată averea lui Ion Iliescu. Fostul președinte nu are niciun copil, însă există moștenitor

Cine este „fiul secret” care va primi toată averea lui Ion Iliescu

Moștenitorul averii lui Ion Iliescu trăiește la mii de kilometri distanță de România. Fostul președinte nu a avut niciodată copii cu soția sa, deși îi leagă o căsnicie de mai bine de 70 de ani, însă cei doi au un moștenitor sigur în acte, care a fost crescut de mic de familia Iliescu. 

Fostul sef al statului a lasat un testament prin intermediul căruia îi lasă întreaga sa avere lui Mihai Bujor Sion, deși nu l-au infiat in acte, Ion și Nina Iliescu s-au ocupat de educația și studiile celui care de-a lungul timpului a ocupat poziții importante la Ministerul de Externe.

Potrivit surselor Realitatea Plus, Mihai Bujor Sion a rămas orfan de mic copil după ce părinții săi s-au prăbușit cu un avion undeva în munți.

Potrivit testamentului lăsat de Ion Iliescu, fiului adoptiv i-ar rămâne vila de protocol de 180 metri pătrați aflată într-o zonă de lux din Capitală unde locuiește în prezent fostul șef al statului.

Cum au reușit 4 români să dea peste cap infrastructura feroviară din Belgia. „Acești oameni deranjează societatea”

La calcul se mai adaugă un alt apartament din București cumpărat în 1996 și care are 156 de metri patrati. De asemenea, importante sunt și tablourile dar și operele de artă deținute de fostul președinte și care valorează câteva mii de euro.

Ion și Nina Iliescu nu au reușit să facă un copil al lor, deși sunt împreună de mai bine de șapte  decenii. În prezent, fostul președinte încasează peste 21.000 de lei la pensie, iar în ultimul deceniu acesta a încasat peste 320.000 de euro din indemnizația de la stat dar și de la Administrația Prezidențială.

Avocatul de lux al Poporului sfidează pensionarii. Pensionara cu 280 de mii de lei pensie, reacție incredibilă în cazul seniorilor săraci

 

Mai multe articole despre:
ion iliescu nina iliescu mostenitor avere