MENIU

Cinci români au ucis cu cruzime un pensionar italian. Descoperirea terifiantă a anchetatorilor

Cinci români au ucis cu cruzime un pensionar italian. Descoperirea terifiantă a anchetatorilor

Un bărbat din italia în vârstă de 71 de ani, propietarul unui restaurant, a fost găsit mort în locuința sa fără suflare, potrivit bzi.ro. În urma anchetei, poliţiştii au descoperit că autorii crimei sunt cinci români.

Oamenii legii au fost alertați de către vecini, care au reclamat faptul că se aud zgomote grotești din locuința acestuia. Ajunși la fața locului, l-au găsit pe bărbat fără suflare pe pat cu mâinile legate la spate, gura acoperită cu banda adezivă, nasul spart, iar pe corp prezenta semne de agresiune.

În urma anchetei care a durat mai multe luni, polițiștii au clarificat cazul bătrânului Luciano Castellani și au găsit vinovații. Ei fiind cinci români patru bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 31 și 50 de ani.

"Nu suntem în Vestul Sălbatic, sper ca vinovații de această barbară crimă să rămână la închisoare și sper ca în final restaurantul să poată găsi o nouă gestiune, ducând mai departe memoria bietului nostru concetățean", a declarat primarul din Marano di Valpolicela.

Mai multe articole despre:
Italia crimă