MENIU

Patru lucruri gratuite pe care nu știai că le poți cere în avion

Deși poate călătorești des cu avionul, sunt mari șanse să nu știi că există câteva lucruri și servicii în plus față de cele binecunoscute pe care le poți cere în timpul zborului fără să trebuiască să scoți bani din buzunar.

Meniu special

Dacă îți cumperi biletul din timp, cu cel puțin 24 de ore în înainte de călătorie, poți cere un meniu special, în funcție de dieta pe care o ții. Multe companii oferă o gamă variată de meniuri de post, pentru copii, vegetariene sau kosher și nu va trebui să plătești nimic în plus, conform feminis.ro.

A doua masă

Mâncarea este mereu inclusă în prețul biletului, dar unii pasageri au un apetit diferit în timpul zborului. Dacă mai vrei ceva de mâncare, nu fii timidă, întreabă dacă a mai rămas ceva în plus, deoarece unele persoane e posibil să fi refuzat și astfel lor să le rămână mai multe porții în plus.

Accesorii pentru confortul tău

Pături, perne și măști de dormit sunt pe inventarul pentru fiecare pasager, chiar și pe timpul zborurilor scurte. În plus, dacă te simți mai confortabil descălțată, ai putea cere însoțitorilor de zbor o pereche de șosete sau papuci. Pe timpul zborurilor mai lungi, pasagerii ar trebui să primească din start, dacă nu, au dreptul să ceară, câte un set de igienă personală care conține cel puțin pastă de dinți, săpun și șervețele umede, iar unele companii aeriene includ chiar și un balsam de buze și o cremă de mâini.

Medicamente uzuale

Toate companiile aeriene au la bordul aeronavelor câte un kit de prim ajutor și orice pasager are dreptul să ceară gratuit unele medicamente, precum pastile de durere, de rău de mișcare, antihistaminic sau altele. Însoțitorii de zbor sunt instruiți pentru astfel de probleme.

Mai multe articole despre:
avion bilet avion