MENIU

Cinci buzoieni, întorși recent din China, în carantină

Medicii epidemiologi din Direcția de Sănătate Publică Buzău monitorizează cinci persoane întoarse recent din  China, informează realitateadebuzau.net. 

 

Cei cinci buzoieni care s-au aflat recent de pe teritoriul Chinei au vârste până în 45 de ani și s-au aflat zile bune pe teritoriul statului care se confruntă în prezent cu epidemia de coronavirus. Toți cei cinci buzoieni se simt bine, nu au simptome specifice infecției cu temutul virus, fiind izolați la propriul domiciliu, conform protocolului stabilit de Ministerul Sănătății, potrivit DSP Buzău.

Potrivit celui mai recent bilanț al epidemiei de coronavirus, au murit 427 de persoane în China, în timp ce cazurile confirmate ca infectate cu noul virus au ajuns la 20.685, cele mai multe în China, dar și în alte peste 20 de țări inclusiv din SUAși Europa. Totodată, mai multe persoane infectate cu virusul Corona s-au vindecat, numărul acestora a ajuns la 726. Până în prezent nu a fost confirmat niciun caz de infecție de coronavirus în țara noastră. Epidemia de coronavirus a izbucnit în China în luna decembrie anul trecut, într=o piață de animale vii din Wuhan.

Citește continuarea pe realitateadebuzau.net!

 

Mai multe articole despre:
coronavirus Buzau carantina DSP Buzau China infectati