MENIU

CENZURĂ la TVR? Un interviu cu Traian Băsescu nu a mai fost difuzat pe TVR 3

CENZURĂ la TVR? Un interviu cu Traian Băsescu nu a mai fost difuzat

Realizatorul TVR Timișoara acuză TVR că i-a cenzurat un interviu cu președintele Traian Băsescu ce ar fi urmat să fie difuzat marți seara și pe TVR 3, post cu acoperire națională. Interviul a apărut doar pe TVR Timișoara.

"Dragi prieteni, Asistati la un act de cenzura: cu 40 de minute inainte de difuzarea interviului cu Traian Basescu, am fost sunata pentru a mi se aduce la cunostinta ca TVR 3 nu il va transmite. De la un anume Bucuroiu citire. Fara explicatii. L-am contactat pe Stelian Tanase. A promis ca se va interesa. Nimic nu motiveaza acest act", a scris Brândușa Armanca, pe Facebook. 

Realizatoarea TVR Timișoara anunțase încă de duminică pe Facebook că a realizat un interviu cu președintele Traian Băsescu, în timpul vizitei acestuia de săptămâna trecută în Timișoara.

"Era in grila, nu stiu daca au actualizat pe site-ul lor, era anuntat si la CNA si figura pe site-ul Totul la vedere. S-a scos pur si simplu, fara explicatii", a adăugat Brândușa Armanca pentru REALITATEA.NET.

La ora publicării acestei știri, interviul cu Traian Băsescu nu figura în grila TVR 3, la ora 22.00 fiind programată o emisiune sportivă realizată de studioul TVR Cluj.

Vom reveni cu poziția TVR.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu interviu TVR 3 Brândușa Armanca