MENIU

Centrul Vechi al Capitalei se transformă în centrul fotbalului, cu ocazia EURO 2016. VIDEO

Barurile, terasele, parcurile, mall-urile şi chiar spa-urile se pregătesc de Euro! Patronii au cumpărat din timp televizoare, plasme şi video-proiectoare pe care le-au montat astfel încât toată lumea să poată vedea meciurile de la Campionatul European din Franţa. 

Centrul vechi al Capitalei va deveni, timp de o luna, centrul fotbalului. Pentru ca majoritatea barurilor, cluburilor si teraselor au fost din timp pregatite pentru Euro 2016. Si milioane de romani vor putea sa vada de aici spectacolul sportiv din franta.

Timp de o lună, pe terasele şi în barurile din Centrul Vechi al Bucureştiului nu va mai răsuna muzica, ci distracţia va fi asigurată de meciurile de fotbal. Iar pentru partida de deschidere, din această seară, când România joacă împotriva ţării gazdă, Franţa, patronii se aşteaptă la un număr record de microbişti.


În plus, unele localuri organizează şi concursuri. De exemplu, cine ghiceşte scorul meciului dintre România şi Franţa, primeşte un butoi de bere.

Şi în parcuri, mall-uri şi chiar spa-uri au fost amplasate video-proiectoare şi plasme uriaşe, pe care microbiştii vor putea urmări meciurile de la Euro. O situaţie mai puţin obişnuită însă e în Sectorul unu al Capitalei. Primăria a amplasat un astfel de ecran gigant în parcul Bazilescu, dar din cauza unei legi de acum un sfert de secol, diseară nu va putea fi urmărită decât prima repriză a meciului Franţa-România. Orice manifestare publică după ora 23:00 se consideră că perturbă liniştea publică. 

Mai multe articole despre:
bere români terase centru vechi EURO 2016