MENIU

Top 4 dintre cele mai puternice zodii. Te numeri printre ele?

Cele mai puternice semne zodiacale sunt în număr de patru. Astrologii susțin că unele semne zodiacale sunt mai puternice decât altele.

Cele mai puternice semne zodiacale

Cu toții avem personalități diferite, puncte slabe și puncte forte, în funcție de zodie. Aceste patru semne ale zodiacului, susțin astrologii, sunt înzestrate cu mai multă putere, iar dacă își propun ceva ei chiar pot obține ceea ce visează.

Iată care sunt cele mai puternice semne ale zodiacului.

Berbecul

Nativii zodiei berbec sunt adevărați aventurieri capabili să escaladeze cele mai înalte piscuri, dacă își propun asta. Țintesc foarte sus și sunt atât de încăpățânați, încât nu renunță până nu obțin ce vor. Această încăpățânare poate fi uneori însă în dezavantajul lor.

Sunt guvernați de planeta Marte, ceea ce îi face adevărați luptători, îndrăzneți, curajoși, plini de energie. Le plac provocările și excelează în orice tip de activități. Dau dovadă de multă îndrăzneală și au multă încredere în forțele proprii. Nativii acestei zodii sunt lideri înnăscuți și le place efectiv să strălucească în cercurile din care fac parte.

Horoscopul sfârșitului de vară. Ce spun astrele despre finalul acestui sezon estival, pentru fiecare zodie în parte

Se implică în proiecte în care alții nu au curajul să se implice. Le plac riscurile și asta îi ajută să și câștige ceea ce își propun. Dețin un curaj de-a dreptul nebun, specific numai acestor nativi născuți în zodia berbec. Le plac foarte mult provocările, fiind primii care acceptă orice provocare, pentru a-și arăta curajul.

Dacă te vei îndoi de curajul lor, nu vor ezita să-ți arate de îndată de ce sunt capabili. Așadar aveți grijă ce provocări le lansați, pentru că nu se vor da în lături de la niciuna.

Leul

Acesta este cel mai puternic semn zodiacal. Sunt născuți pentru a fi lideri, au o personalitate dominantă și un cuvânt puternic de spus în colectivitățile din care fac parte. Obțin ușor ceea ce își doresc. Acești nativi sunt guvernați de planeta Soare, lucru ce le sporește hotărârea, vitalitatea și entuziasmul.

Sunt persoane foarte hotărâte, știu mereu ce vor de la viață. Le place să fie în centrul atenției, bucurându-se de popularitate. Se simt extrem de bine când le sunt apreciate calitățile. Sunt persoane extravagante și cheltuitoare, iar lucrul acesta îl fac pentru a crește în ochii celor din jur și a căpăta admirația lor.

Acești nativi sunt foarte autoritari. Dușmanul lor este propria lor mândrie. Se bucură de popularitate, fiind persoane afective și generoase. Leii sunt foarte buni organizatori și cu bune abilități de conducere, având o personalitate ce impune respect și ascultare.

Scorpionul

Acest semn se află printre cele mai puternice semne ale zodiacului, atingându-şi ușor obiectivele, datorită personalității sale extrem de atractivă, chiar magnetică. Are un șarm aparte și reușește să convingă ușor, fiind persoane extrem de carismatice.

Sunt firi foarte puternice, energice, pline de vitalitate și dispun de un puternic simț de autoapărare, chiar veninos. Sentimentele pe care le nutrește pot fi duse la extrem, fie că este vorba despre dragoste sau ură. Au capacitatea de a citi oamenii și de a empatiza cu aceștia, pentru a obține tot ce își doresc.

Afișează mereu o fire puternică și de temut, deși în sinea lor pot fi destul de sensibili. Cert este că datorită puterii lor de caracter, îndrăznelii, curajului și capacității de a empatiza, se impun ușor și se fac plăcuți în diverse cercuri de unde au numai de câștigat. Lasă impresia unor persoane foarte puternice și obțin mereu ceea ce vor. Sunt extrem de critice cu alții, iar defectul lor este aroganța.

Vărsătorul

Adevărata putere a Vărsătorului stă în inteligența sa. Sunt cei mai înțelepți din tot zodiacul, lucru ce îi ajută să rezolve chiar și cele mai dificile probleme cu multă ușurință. Pot ieși din orice situație dificilă în timp foarte scurt, folosindu-și inteligența.

Cele mai pasionale și seducătoare zodii. Te vor cuceri instant, dacă își propun asta

Vărsătorii sunt avangardiștii zodiacului, ei sunt mereu cu un pas înaintea tuturor, de aceea sunt greu de înțeles de multe ori de către cei din jurul lor. Sunt plini de idei geniale, originale. Sunt foarte moderni și gândesc mereu în viitor, fiind chiar excentrici. Ei sunt cei ce visează să schimbe lumea în bine.

Vor egalitate din toate punctele de vedere și în toate sferele sociale, fiind extrem de altruiști și săritori. Nu suportă injustiția, fiind primii care se vor răzvrăti pentru apărarea adevărului și a corectitudinii. Sunt firi intelectuale și nonconformiste. În poziția de lideri vor veni mereu cu idei originale, îmbunătățind și aducând mereu ceva nou în domeniul din care fac parte.

 

sursa: acvaria.com

 

Mai multe articole despre:
zodii horoscop astrologie astre