MENIU

Cele mai incitante imagini cu cele cinci surori Kardashian! Au încins imaginaţia americanilor

Cele cinci surori Kardashian sunt cele mai în vogă fete din Statele Unite. Frumuseţea lor i-a daterminat pe americani să nu se mişte din faţa televizoarelor pe durata reality show-ului lor de la o televiziune centrală de peste Ocean.

Kim Kardashian s-a născut pe 21 octombrie 1980 în Los Angeles, California, în familia lui Robert Kardashian și Kris (născută Houghton).

Ea are o sotă mai mare, Kourtney, o soră mai mică, Khloé, și un frate mai mic Rob. Mama lor este de descendență olandeză, engleză, irlandeză și scoțiană, iar tatăl lor este un american de origine armeană.

După ce părinții săi au divorțat în 1991, mama ei s-a recăsătorit din nou în același an, cu Caitlyn Jenner, pe atunci numit Bruce (Jenner și-a schimbat prenumele în Caitlyn din cauza schimbării de sex în 2015) – un medaliat cu aur la proba de decatlon de la Olimpiada de vară din anul 1976. Prin mariajul lor, Kim a căpătat noi frați-vitregi: Burton "Burt", Brandon și Brody; și sora vitregă Casey; plus două noi surori din mariaj: Kendall și Kylie Jenner.

Urmăriţi imaginile din GALERIA FOTO AICI

Mai multe articole despre:
surorile Kardashian Kardashian