MENIU

Cele mai bune exercitii pentru slabit rapid

<p>Cele mai bune exercitii pentru slabit rapid</p>

Desi incerci sa iti mentii o silueta armonioasa si in restul anului, totusi nivelul motivatiei creste simtitor atunci cand se apropie vara si observi ca tinutele tale estivale nu iti vin asa cum ti-ai dori. Ca in fiecare an, intri in panica si nu stii cu ce sa incepi: regim sau exercitii.

Pentru rezultate cat mai bune, ar trebui sa urmezi o dieta echilibrata si sa efectuezi cele mai bune exercitii pentru slabit, cu efecte rapide. Iata care sunt acestea!

Cele mai bune exercitii de slabit pentru fund si picioare

Coapsele si posteriorul sunt predispuse la acumularea depozitelor de grasime, astfel ca ar trebui sa te preocupi de musculatura din aceste zone in mod special. Nu uita sa faci o mica incalzire inainte, pentru a pregati muschii.

Genuflexiunile sunt cele mai bune exercitii pentru slabit, avand in vedere ca tonifiaza coapsele si posteriorul, reduc celulita si grasimea acumulate in aceste zone, dar antreneaza si muschii lombari, abdominali si pe cei ai gambelor. De asemenea, iti pot contura frumos bratele si umerii.

Efectuare: Tine picioarele usor departate, coatele indoite si greutatile la nivelul umerilor. Din aceasta pozitie realizeaza genuflexiuni. Apleaca-te pana in momentul in care observi ca ai coapsele paralele cu podeaua. Intinde mainile si du greutatile peste cap. Revino la pozitia de start. Realizeaza trei serii a cate 10 repetari.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
rezultate diete exerciții pentru slăbit