MENIU

Cele două fete dispărute de la Protecția copilului Olt, găsite în Caracal

Două fete au dispărut, acum o lună de zile, din centrul DGASPC Olt. Polițiștii au demarat căutările și, spre surpriza tuturor, cele două fete au fost găsite exact în Caracal.

Directorul DGASPC Olt a declarat că le-a convins pe fete să se întoarcă la centru, după ce au fost stabilite circumstanețele dispariției care i-a pus pe jar pe polițiști.

„Inițial au fost la casa unui bunic al uneia dintre ele, iar mai apoi s-au mutat la mama celeilalte, am identificat un număr de telefon pe care să le pot suna și personal am discutat cu ele și le-am convins sa vină înapoi. Împreună cu șeful de centru m-am dus aseară (marti seara- n.r.) în Caracal și le-am luat și le-am adus la centru", a declarat Radita Pirosca, directorul DGASPC Olt.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt spune că nu s-a făcut mediatizarea cazului din motive care țin de contextul tensionat.

„Au fost găsite și au fost restituite în centru. Le-au găsit colegii de la Investigații Criminale de pe raza municipiului Caracal", a declarat Cristian Grigorescu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt. „Nu s-a facut mediatizarea cazului. Direcția Generală de Protecție a Copilului nu a cerut mediatizarea cazului", spun reprezentantii IPJ Olt.

Mai multe articole despre:
fete dispărute Fete dispărute Caracal