MENIU

Cei mai harnici bărbaţi. În ce zodii sunt născuţi cei mai buni soţi

Cei mai harnici bărbaţi. În ce zodii sunt născuţi cei mai buni soţi

Fac curatenie, merg la cumparaturi, gatesc, au grija de copii... Ce sa mai, sunt o adevarata comoara la casa omului. Si, da! Vorbim despre barbati acum. Mai exact, despre cateva zodii care dau barbati harnici, carora le place sa se ocupe de familie si de casa.

Iata in ce zodii sunt nascuti cei mai buni soti:

Sagetator

Sagetatorul pare ca s-a nascut ca sa munceasca. Si nu doar la serviciu, ci si acasa. Culmea e ca ii si place, nu o face doar din obligatie. Este entuziasmat sa vada cum din mainile sale ies lucruri bune si chiar daca uneori e destul de neindemanatic, nu se lasa. Ii place sa iasa la cumparaturi si te va scuti pe tine de efort. Spala geamuri, baga apiratorul, pune la spalat. Nicio munca nu i se pare injositoare pentru un barbat.

Pesti

Barbatul din zodia Pesti este foarte harnic. Ii place ca totul sa fie pus la punct, sa straluceasca si nu asteapta de la partenera sa sa faca totul, ci se implica el cu tot sufletul. Nu e nici el cel mai priceput, dar macar are intentii bune si nu se da la o parte de la niciun fel de munca. E dispus chiar sa invete sa gateasca. E genul de barbat care intr-un weekend va intoarce casa pe dos, apoi o va aranja de nici nu o mai recunosti, scrie ele.ro.