MENIU

Ce trebuie sa faci să arați ca la 20 de ani!

Crezi că mai poți să arăți și să te simți ca la 20 de ani? Toata lumea viseaza la tinerete fara batranete. Este acest deziderat un vis sau cu ajutorul cercetarilor si evolutiei stiintei poate fi o realitate? La aceste întrebări ne răspunde chiar Dr. Ovidiu Penes, fondatorul Clinicii de Age Management, prima clinica de intinerire medicala din Romania.

Desigur că medicina și-a dorit întotdeauna să rezolve problema nemuririi și a tinereții fără bătrânețe, iar conceptul motivează statistic toată cercetarea domeniului age management al ultimelor decenii. Vrem să ne apropiem de perfecțiune rămânând veșnic tineri si cu o stare de bine cat mai apropiata de cea pe care am simtit-o in cei mai buni ani ai nostri. Ultimele cercetări și descoperiri mai ales în domeniul geneticii, dar și experiența îndelungată medicala americană în aceasta arie de expertiză, au demonstrat că putem menține un ritm al degradării consecutive vârstei foarte lent din terapii specifice personalizate și chiar putem revărsa multe din dereglările bolilor și a neplăcerile deja instalate poziționând pacienții noștri în zona de energie, vitalitate și stamina specifice vârstei de 20 de ani", povestește dr. Ovidiu Peneș.

Varful de energie si fericire pe care-l atinge un om este intre 20-30 de ani. Cum sa facem sa pastram sanatatea, vivacitatea si prospetimea de la aceasta varsta, dacă exista niste retete general valabile, ne spune tot Dr. Ovidiu Peneș.

"Desigur că există și niște linii generale pe care ar putea să le aplice întreaga populație și evident că este plin internetul de astfel de sfaturi, întrebarea este care intre acestea sunt sau nu potrivite pentru fiecare dintre noi. După cum știți, sîntem unici din punct de vedere genetic, în consecință metabolismul, modul în care reacționăm cu mediul și tot ce se întâmplă cu noi este individual. De aceea tot ce facem pentru sănătatea noastră si în special pentru reîntinerire trebuie să fie foarte exact, personalizat în funcție de ce are nevoie organismul nostru in funcție de etapa in care ne aflăm."

Dr. Ovidiu Penes – specializat in SUA intr-un domeniu revolutionar in Romania, Age Management, doctor in Stiinte Medicale, medic primar, cu specializari in intreaga lume, cadru didactic si membru in comisiile de examinare din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti. Str. Londra nr. 36, tel. 0374222444, www.drovidiupenes.ro

Mai multe articole despre:
dr. ovidiu penes