MENIU

Ce tip de bărbaţi atragi, în funcţie de zodie. Testează-ţi farmecele!

Ce tip de bărbaţi atragi, în funcţie de zodie. Testează-ţi farmecele!

Calitatile si uneori chiar si micile defecte sunt cele care ne transforma in oameni unici. Suntem cu totii un cumul de caracteristici menite sa atraga sau sa tina la distanta semenii nostri. Dar cine sunt cei care ne plac?

Iti vom spune in continuare ce anume atrage la zodia ta si cum iti poti exploata aceste resurse in avantajul tau.

Berbec

Tu atragi barbatii care tanjesc dupa aventura. Ei vad in tine o persoana curajoasa, care e in stare sa dea un suflu nou vietii lor, sa ii inspire. Doresc sa te aiba alaturi pentru viata linistita, dar si distractiva pe care sunt convinsi ca o vor trai alaturi de tine. Sunt genul de barbati care sunt fericiti sa fie pe locul al doilea.

Taur

Barbatii pe care ii atragi cersesc loialitate. Pentru ca se stie ca un Taur, cand iubeste, nu se leapada usor de sentimente. De aceea vor si aprecia stabilitatea ta. De asemenea, este irezistibila inteligenta ta si felul obiectiv in care vezi lucrurile. Petitorii tai sunt genul de barbati maturizati emotional, dar si financiar.

Gemeni

Barbatii care sunt atrasi de tine sunt cei care cauta emotii puternice si multa vitalitate. Lor le place faptul ca esti mereu entuziasmata de cate ceva, chiar daca acel ceva se schimba de la o zi la alta. Isi doresc alaturi un partener ca tine tocmai pentru ca vor ca viata lor sa includa vise, proiecte, pasiuni, scrie ele.ro.