MENIU

Ce suprafețe poți curăța cu sucul de lămâie. Gospodinele de pretutindeni cunosc aceste secrete

Ce suprafețe poți curăța cu sucul de lămâie. Gospodinele de pretutindeni cunosc aceste secrete

Te întrebi ce suprafețe poți curăța cu sucul de lămâie? Gospodinele de pretutindeni cunosc deja aceste secrete. Trucurile acestea sunt virale în mediul online și au prins tot mai multă popularitate în ultimii ani.

Sucul de lămâie, ca și oțetul, este ușor acid. Acizii pot fi utilizați ca agenți de îndepărtare a petelor. Acizii adaugă o încărcătură moleculară petelor, care apoi devin atrase de sarcinile din moleculele de apă. Acest lucru face ca petele să fie îndepărtate mult mai ușor.

Ce suprafețe poți curăța cu sucul de lămâie

Acidul citric este un agent reducător, ceea ce înseamnă că are câteva trucuri în mânecă pe care oțetul nu le are. Agenții reducători pot dezlega proteinele, precum cele găsite în viruși.

În cele din urmă, acidul citric funcționează ca un agent de chelare, o substanță care captează magneziul și calciul din apa dură.

De ce recomandă specialiștii să consumi cafea în timpul verii. Care sunt beneficiile sale în sezonul cald

Poți folosi sucul de lămâie pentru a curăța suprafețele din bucătărie. Sucul de lămâie are unele proprietăți antibacteriene și există lucrări care au studiat acest aspect.

Sucul de lămâie este ideal când vine vorba de curățarea tocătoarelor, a blaturilor de lemn și a ustensilelor de gătit.

Combinat cu puțin bicarbonat de sodiu și oțet, sucul de lămâie poate face minuni când vine vorba de curățarea suprafețelor din bucătărie. Tocătorul de lemn poate fi, de asemenea, reîmprospătat cu ajutorul unei soluții preparate din suc de lămâie. Însă nu doar bucătăria poate fi curățată cu ajutorul sucului de lămâie.

Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort

Cum folosești sucul de lămâie pentru îndepărtarea petelor

Sucul de lămâie este un agent de înălbire ușor, iar aciditatea sa poate ajuta la eliminarea combinației pe care antiperspiranții tradiționali și transpirația o creează pe tricourile albe.

Sucul de lămâie ar putea funcționa la îndepărtarea acestor pete. Totodată, specialiștii spun că poți curăța șosetele albe cu ajutorul sucului de lămâie.

Ține minte că acesta funcționează doar pe țesături din bumbac. Atunci când alegi să speli hainele cu suc de lămâie trebuie să ții cont de faptul că trebuie să le speli de mână. 

Citește continuarea aici

Cum poți curăța încălțămintea cu acest ingredient secret. Gospodinele îl au deja în bucătărie

Mai multe articole despre:
suc lamaie curatare