MENIU

Ce spune numărul locuinței despre norocul casei. Cum te influențează, conform numerologiei

Ce spune numărul locuinței despre norocul casei și al familiei respective, dar și despre tipul de personalitate pe care îl ai în funcție de numărul locuinței tale. Iată ce spun numerologii.

Ce spune numărul locuinței despre norocul casei 

Conform numerologiei, totul se rezumă la numere, iar în funcție de acestea poți afla diverse informații. De la numărul destinului, la numere benefice care au influență asupra vieții fiecăruia dintre noi.

Specialistele în numerologie, Oana și Adina Timofte au vorbit în cadrul unei emisiuni, despre influența numărului asupra locuinței. Mai exact, în funcție de numărul casei tale, poți afla dacă este de bun augur sau dimpotrivă.

Este bine de știut că există numere benefice și altele mai puțin benefice. În cazul celor de pe urmă există anumite remedii, spun numerologii, pentru a anula efectul negativ și a atrage abundența și norocul asupra locuinței respective. Iată, așadar, de ce este bine să cunoști ce efecte are  numărul casei tale asupra locuinței.

"Numărul casei sau al apartamentului generează predispoziții în personalitatea noastră și a celor care locuiesc în ea", a spus numerologul.

Numărul casei se calculează adunând toate cifrele care compun numărul locuinței. Dacă numărul este de ordinul sutelor sau miilor, se vor aduna toate cifrele între ele și se va reduce la o singură cifră.

Spre exemplu: Dacă numărul unei locuințe este 1.111, se vor aduna toate cifrele astfel: 1+1+1+1=4 În acest caz numărul locuinței, conform numerologiei va fi 4.

Un alt exemplu, dacă avem numărul 58, vom aduna 5+8=13, apoi vom reduce la o singură cifră. Il descompunem pe 13, astfel că vom aduna din nou 1+3=4. În acest caz numărul locuinței va fi 4, conform numerologiei.

În cazul caselor care au și literă, spre exemplu 32/A, trebuie știut că fiecărei litere îi corespunde un număr, precum în tabelul de mai jos. În acest caz se calculează adunând cele două cifre 3+2+1=6 (1 reprezintă corespondentul literei A).

După ce v-ați calculat numărul iată ce reprezintă și cum vă infleunțează viața zi de zi cifra numerologică a locuinței.

Locuință cu cifra 1

Această cifră a locuinței este benefică celor care vor succes în carieră și sunt axați pe partea profesională. Însă, dacă ești în căutarea unui iubit/iubite nu este un număr benefic pentru acest aspect. Acest număr te predispune pentru a-ți câștiga independența, de asemenea, persoanele care locuiesc la numărul 1 au tendința spre egoism și autoritate, iar acest lucru va duce la probleme în cuplu.

Din punct de vedere al sănătății, numărul 1 al locuinței vine cu probleme de ordin ocular, circulație sangvină deficitară și chiar probleme la inimă, conform specialistelor în numerologie.

Locuință cu cifra 2

"Situații extreme, evenimente extreme, tensiuni, emoții. Astăzi dacă ai totul, mâine nu mai ai nimic. (...) E vorba despre vulnerabilitate. Te simți surmenat. Acum parcă ești plin de energie, iar în secunda doi parcă pici. Te dedici foarte mult celuilalt cu care trăiești și uiți de tine", au spus numerologii.

Practic, într-o locuință cu număr 2, locuitorii vor fi dependenți fie de muncă, fie de alte persoane, și vor avea un complex de inferioritate. În plus, vor avea tendința de a lucra noaptea, conform surselor.

Locuință cu număr 3

Persoanele care locuiesc la numărul 3 sunt creative, le place să scrie. Dar aceasta mai este și casa obsesiei și a invidiei.

"În momentul în care locuiești într-un apartament cu numărul 3 te trezești cu mirosuri, cu zgomote și cu dorință foarte mare de a avea bani de pe o zi pe alta. (...) Devii obsedat de faptul că vrei bani de pe o zi pe alta, (...) și îți creezi scenarii care nu sunt reale", au precizat numerologii.

Specialiștii în numerologie susțin că trebuie să fii atent pe cine primești în casă, deoarece creezi invidii, iar acea energie rămâne în casă și îi afectează pe locuitorii ei. În ce privește sănătatea, anxietatea și alergiile de piele pot să apară în cazul locuitorilor cu numărul 3 la casă.

Locuința cu număr 4

Acest  număr este unul foarte puternic, dar locuitorii au tendința de a-și pune limita singuri.

"Te simți foarte obosit și ai impresia că orice gând te limitează.(...) Este o casă care nu te lasă să ieși dincolo de limitele tale. Nu te las să construiești mai mult decât acel spirit îți poate oferi. Te împiedici foarte mult în acea casă. De multe ori sunt discuții despre sănătate", au precizat numerologii.

În ce privește sănătatea, dinții și oasele sunt afectate într-o astfel de casă, conform surselor.

Cum să alegi un număr benefic pentru mașina ta. Ce spun numerologii despre influența pe care o are numărul asupra autoturismului tău

Locuința cu numărul 5

Cei care locuiesc în această casă au tendința de a-și înșela partenerul. De asemenea, este un loc propice viciilor, fiind considerată locuința eternului adolescent. Casa cu numărul 5 este energia instabilității, iar acest lucru poate dăuna oricărei familii. Impulsivitatea este , de asemenea, prezentă și discuțiile contradictorii, dar și plecările frecvente. În schimb, numărul 5 susține banii, conform surselor precizate.

Numărul locuinței 6

Acest număr vorbește despre armonie și despre copii, însă, dacă iubirea, într-o casă cu număr 6, nu este împărtășită, atunci intervin problemele în comunicare. În energia acestui număr ai tendința de a-ți controla partenerul și a-i limita libertatea, potențialul și evoluția.

De asemenea, zgârcenia se manifestă într-un apartament cu numărul 6, și tot ce ține de elementul apă va crea probleme în casă, dacă există un dezechilibru de comunicare între membri familiei. De exemplu, instalația de apă, se poate deteriora dacă te cerți cu partenerul. Iar pe partea de sănătate poate să fie afectată tiroida și organele sexuale, au adăugat specialistele în numerologie.

Locuința cu numărul 7

Într-o astfel de locuiță apar multe blocaje. În cazul cuplurilor pot să apară separări, fiecare dintre parteneri să doarmă în camere separate. Se instalază izolarea și distanțarea, iar energia casei te face să vezi defectele partenerului. Apar criticile la adresa partenerului și lipsa răbdării. Numerologii mai spun că se pot instala depresii într-o casă cu numărul 7.

 

Citește continuarea pe Almanah Online

 

Mai multe articole despre: