MENIU

Ce spune despre tine faptul că te cerţi DES cu partenerul. Te va şoca

Ce spune despre tine faptul că te cerţi DES cu partenerul. Te va şoca 

Relațiile încep, de cele mai multe ori, cu senzaţia de fluturi în stomac, totul este minunat și cel mai des, te simți în al nouălea cer. 

Dar...  pe măsură ce relația trece peste "stadiul lunii de miere", fiecare începe să își arate opiniile, diferențele și personalitatea.

Acesta este momentul în care prima etapă a relației trece și poți să  resimți o fluctuație a armoniei dintre voi. O relație de viitor este astfel testată. Dacă puteți avea argumente sănătoase, puteți învăța cu adevărat unul de la celălalt.

Cearta este o formă majoră de comunicare. Aceasta arată individualismul, perspective diferite și abilitatea de a învăța unul de la celălalt.

Certurile nu reprezintă neapărat un indicator al existenței unor probleme într-o relație, psihologii explică faptul că o ceartă necesită abilități care au nevoie de timp pentru a se construi.

Cearta nu demonstrează că o relație suferă. Având argumente concrete, poate indica faptul că doi oameni au propriile lor idei și opinii. De fapt, se spune că există șapte ingrediente pentru o relație sănătoasă și fericită, și cearta este una dintre ele.

Potrivit psihologilor, cuplurile care se ceartă des, care îşi susţin ideile, care aduc argumente într-o discuţie îm contradictoriu, se pare că se iubesc mai mult, deoarece fiecare îşi doreşte să fie înţeles de către partener şi, expunându-şi propriile păreri, fără teamă, creşte nivelul de apropiere la nivel profund. Astfel, cuplurile care se ceartă își exprimă dorințele pentru a fi auzite. Când se face constructiv, cearta este benefică. Puteți respecta și arăta vulnerabilitatea în același timp.

Mai multe articole despre:
ceartă psihologie cupluri