MENIU

Ce se întâmplă în corpul tău dacă faci sex zilnic. E uluitor!

Ce se întâmplă în corpul tău dacă faci sex zilnic. E uluitor!

Când programul de zi cu zi al unui cuplu se aglomerează, sexul este primul lucru care dispare din relație. Partenerii sunt prea obosiți, prea stresați sau prea distrași. Cu alte cuvinte, nu au chef de sex.

Vă asigură timpul de cuplu atât de necesar. "Soțul meu și cu mine facem sex în fiecare seară, căci este singurul moment în care suntem doar noi doi. Suntem părinții unui copil mic, așa că după ce-l culcăm în camera lui, putem să ne exprimăm sentimentele în plan fizic. Sexul ne permite să fim afectuoși, pasionali și să ne satisfacem reciproc", a povestit Christie, căsătorită de trei ani.

Duce la mai multă interacțiune fizică. "Ne exprimăm fizic, unul față de celălalt, foarte des, chiar și atunci când nu facem sex. Ne ținem mereu de mână, mă plesnește la fund când fac treabă în bucătărie, îl mângâi când lucrează la birou…", a mărturisit Jesse, căsătorită de un an.

Poate ține loc de fitness. "Când ai patru copii și nici un pic de timp, sexul este cel mai bun exercițiu, a declarat Tera, căsătorită tot de un an.

Îți ia gândul de la probleme. "Pentru mine și soțul meu, sexul este o formă de evadare din realitate. Ne place să interpretăm diverse roluri în pat și este un sentiment minunat să nu mai fiu eu pentru o vreme și să evadez din rutina zilnică", a afirmat Sara, căsătorită și ea de un an.

Îți dă încredere. "Pozițiile noi și limitele sexuale pe care le depășești necesită multă încredere în partener, iar această încredere se obține după câțiva ani de explorare corporal intensă", a povestit Kristena, căsătorită de 10 ani.

E un mod de a vă conecta fără să vorbiți. "Sexul este o parte vitală a unei căsnicii. Îi aduce pe parteneri împreună într-un fel în care alte lucruri nu reușesc. Această activitate este o modalitate de a stabili o legătură cu iubitul fără să scoți un singur cuvânt", a mărturisit Teresa, căsătorită de 37 de ani.

Nu vă mai certați așa de des. "Știm când avem probleme. În acel moment, nu ne certăm, stăm jos și discutăm calm. Când suntem conectați, comunicăm mai bine în afara dormitorului", a declarat Libby, căsătorită de doi ani.

Te impulsionează să fii creativ. "Dacă faci sex des și împărtășești lucrurile de care ai nevoie, atunci devii creativ. Nu ne-am refuzat nici o poziție sau situație în pat. Acest lucru ne face să ne simțim din ce în ce mai confortabil în a împărtăși fantezii", a afirmat Arlene, căsătorită de trei ani.

Este mai ușor de programat decât o întâlnire în oraș. "Este modalitatea cea mai simplă de a avea parte de niște romantism din moment ce nu putem să ieșim în oraș sau să mergem în vacanță singuri. În plus, știu că soțului îi place", a povestit Emily, căsătorită de 12 ani.

Ai parte de orgasm. "Beneficiul meu este că mă simt extraordinar. De asemenea, îmi place să-mi văd soțul că trăiește la maximum în acel moment. Faptul că pot să văd nivelul acesta de satisfacție pe fața lui mă satisface și pe mine", a mărturisit Stacia, căsătorită de 11 ani.

Sursa: click.ro

Mai multe articole despre:
sex cuplu