MENIU

Ce făcea Alex Pițurcă înainte de a izbucni scandalul la DNA - Continuă ancheta în dosarul măștilor din pandemie

Alex Pițurcă - Foto: INQUAM - Octav Ganea

Imagini cu Alex Pițurcă au fost surprinse înainte ca acesta să ajungă la audieri, la DNA. Acesta era vizibil abătut și îmbrăcat cu aceleași haine pe care le-a purtat cu o zi înainte la o petrecere în Brașov. Reamintim că Victor și Alex Pițurcă sunt cercetați în stare de libertate în dosarul măștilor din pandemie.

Alex Pițurcă a fost filmat în prezența cumnatului lui și a șoferului, iar în imaginile surprinse se vede cum cei trei sunt agitați și discută minute în șir. În acele momente, Victor Pițurcă se afla la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției.

Cu doar o zi în urmă, Alex Pițurcă a petrecut alături de prieteni într-un club din Brașov. Deși procurorii au dorit să-l audieze, acesta nu ar fi răspuns citației.

În cele din urmă, alături de tatăl său, și Alex Pițurcă a ajuns la audieri la DNA. Cei doi au dat explicații în dosarul cu privire la achiziția de măști de protecție derulată în perioada pandemiei de COVID-19. Produsele ar fi fost neconforme și nu au fost achitate la timp facturile imense.

 

Mai multe articole despre:
alex piturca dosar masti pandemie