MENIU

Cazul copiilor familiei Marțian. Încă un bărbat a fost reținut! Acesta este acuzat de complicitate

Cazul copiilor familiei Marțian. Încă un bărbat a fost reținut! Acesta este acuzat de complicitate

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, în cazul celor trei fraţi care luni seară au fost daţi dispăruţi în timp ce se aflau în grija unei bone, iar joi au fost găsiţi în Serbia, alături de tatăl lor care avea ordin de protecţie şi care nu avea voie să se apropie de minori.

„În urma probatoriului administrat, în data de 18 octombrie 2024, s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unei persoane de 30 de ani, cu domiciliul în oraşul Simeria (sat Sântandrei)”, a transmis IPJ Hunedoara, vineri seară.

Bărbatul reţinut este cercetat pentru complicitate la încălcarea de către o persoană, împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie, a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie şi complicitate la nerespectarea măsurii privind încredinţarea minorilor. Acesta a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva şi urmează a fi prezentat în faţa instanţei.

Şi tatăl celor trei fraţi care au fost daţi dispăruţi în judeţul Hunedoara şi care au fost găsiţi, alături de acesta, în Serbia, a fost reţinut, după aproape două ore de audieri, şi dus în Centrul de Reţinere şi arestare Preventivă Deva. Copiii au fost preluaţi de DGASPC şi duşi într-un centru de plasament.

Marţian Antonio Adrian, Marţian Rania Adriana şi Marţian Raisa Antonia au fost găsiţi, joi, de autorităţi în oraşul Nis din Serbia, alături de tatăl lor, care avea ordin de protecţie emis pe numele său şi nu avea voie să se apropie de copii.

Cei trei copii de 11, 9 şi 7 ani, fraţi, care erau supravegheaţi de o bonă, au fost daţi dispăruţi din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara.

Potrivit presei locale, părinţii celor trei copii, Adrian şi Roxana Marţian, sunt în conflict de mai mult timp, principala dispută fiind custodia lor. Roxana Marţian a obţinut ordin de restricţie pentru tatăl copiilor, astfel că acesta şi-a montat o rulotă în apropierea locuinţei copiilor săi, pentru a fi aproape de aceştia.

Care este starea copiilor omului de afaceri Adrian Marțian, după ce tatăl lor a fost reținut. Noi detalii oferite de ministrul Familiei

Mai multe articole despre:
copii martian ancheta