MENIU

Cazul adolescentei de 16 ani, moarte în urma unei supradoze. Polițiștii care au ajuns primii la locul tragediei din Neamț, cercetați disciplinar

Cazul adolescentei de 16 ani, moarte în urma unei supradoze, în casa unui tânăr cunoscut pe internet

Răsturnare de situație în cazul tinerei de 16 ani care a murit după o supradoză în casa amicului din Neamț. Șase polițiști, care au ajuns primii la locul tragediei, sunt acum cercetați disciplinar.

Șase polițiști din județul Neamț sunt cercetați disciplinar în cazul tinerei de 16 ani din București, care a murit la sfârșitul lunii iulie, în locuința unui tânăr de 19 ani pe care-l cunoscuse pe internet.

Cei șase sunt cercetați pentru neglijența manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu. Decizia vine după ce Ministrul de Interne a cerut verificarea modului în care au acţionat agenţii, în noaptea în care adolecenta și-a pierdut viața.

Agenții au fost chemaţi după ce mama băiatului a sunat la 112 şi a anunţat că o fată se simte rău şi sângerează puternic. Iniţial, a venit un echipaj medical, care a constatat că adolescenta murise. A fost anunţată imediat poliţia, care a trimis la faţa locului mai mulţi agenţi.

Avocatul familiei fetei decedate susține că polițiștii sosiți la fața locului ar fi tratat cazul cu superficialitate.

Mai exact, aceștia sunt acuzați de faptul că au considerat moartea fetei ca pe un accident şi nu au făcut cercetarea la fata locului. Abia după ce familia victimei a făcut reclamaţie cu privire la condiţiile în care copilul lor a murit, o anchetă a fost deschisă.