MENIU

Caz ȘOCANT la Galați: Un pacient infectat cu noul coronavirus, spânzurat într-un salon ATI de la Spitalul Judeţean

Caz șocant la Spitalul Judetean Galati

Un bărbat bolnav de COVID-19 a fost găsit spânzurat într-un salon de la Terapie Intensivă al Spitalului Judeţean din Galaţi. Poliția a început o anchetă pentru ucidere din culpă, relatează realitateadegalati.net. 

 

Incidentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, în saloanele destinate bolnavilor de COVID-19.

Victima, în vârstă de 68 de ani, a fost găsită de medicul de gardă care a făcut manevre de resuscitare şi a anunţat Poliţia. 

Poliţia a fost sesizată, joi dimineață, la ora 06.10, de medicul de gardă al secţiei de Reanimare, din Spitalul Judeţean Galaţi.

Potrivit managerului Spitalului Județean, Alina Dobrea, pacientul ar fi fost surprins imediat după gestul tragic, scrie realitateadegalati.net

Acesta era internat de pe data de 17 noiembrie şi dădea semne de însănătoşire, urmând ca în cursul zilei de joi să fie transferat într-un alt spital COVID-19.

Bărbatul de 68 de ani a fost găsit spânzurat în salon, iar cadrele medicale care au făcut manevre de resuscitare nu au mai putut să-l salveze. Resuscitarea a fost efectuată timp de o oră și jumătate.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor concrete în care s-a produs incidentul.

Mai multe detalii despre caz  și declarația VIDEO a managerului Spitalului Județean, Alina Dobrea pe realitateadegalati.net

Cazul de la Galați nu este singurul, din păcate, în ultimele zile. La sfârșitul săptămânii trecute, o pacientă bolnavă de COVID-19, de 55 de ani, a cărei stare era în ameliorare, s-a sinucis în baia Spitalului Județean Bistrița.