MENIU

Caz șocant la Craiova. O fetiță de 4 luni a murit după două internări la spital - Mama face acuzații grave

Caz șocant. O fetiță de 4 luni a murit după două internări la spital - Mama face acuzații grave

Acuzații grave la Craiova. O fetiță de numai patru luni a murit la spital din cauza unei infecții la plămâni. Totul s-a petrecut în doar două luni. Mama bebelușului face mărturii șocante după tragedie.

Sunt acuzații grave la Craiova. În numai două luni, o fetiță, alături de mama sa, a ajuns la spital de două ori. Femeia susține că fetița sa de patru luni a fost tratată superficial. Familia a decis să facă plângere penală la parchet după ce bebelușul lor de 4 luni a murit.

Fetița a ajuns cu mama sa la Spitalul Filantropia la sfâșrșitul lunii ianuarie. Aici a primit diagnosticul de pneumonie. Familia susține că i s-a făcut o radiografie, însă a fost externată fără să primească un tratament din partea medicilor. 

Părinții au decis să meargă și la un medic privat și la medicul de familie pentru că fetița se simțea tot mai rău.

După trei săptămâni, fetița a fost internată a doua oară la Filantropia, fiind diagnosticată cu bronșiolită. După 4 zile în spital, fetița a fost externată pe propria răspundere, declarație semnată de mama sa. Aceasta susține însă că medicii i-ar fi sugerat să nu mai țină copilul în spital, relatează Realitatea PLUS.

Bebelușul a ajuns pentru a treia oară la spital la câteva zile de la externare. Acesteia i s-a făcut rău și a fost chemată Salvarea, care a transportat-o la Spitalul Județean Craiova. Acol oa rămas 20 de zile la secția de Terapie Intensivă. 

Micuța s-a stins din viață la doar 4 luni.

Părinți iau depus plângere penală împotriva conduceri ispitalului și au anunțat că vor depune plângere și la Colegiul Medicilor.

Spitalul a anunțat că va face propria anchetă în acest caz, potrivit Realitatea PLUS.