MENIU

Caz șocant, în Capitală: un bărbat care zăcea întins pe trotuar, JEFUIT de un tânăr

Un bărbat rănit și care zăcea aproape inconștient pe trotuar a fost jefuit de un tânăr

Un bărbat rănit și care zăcea pe trotuar a fost jefuit de un tânăr pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. Jandarmii l-au găsit aproape inconștient și i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanței. Ulterior, a fost găsit și tânărul care a recunoscut că a furat banii.

Potrivit Jandarmeriei Romane, "pe o strada din Sectorul 5 al Capitalei, jandarmii au observat un barbat cu rani sangerande zacand pe marginea trotuarului. Era aproape inconstient. Colegii nostri s-au apropiat de el si i-au acordat primul ajutor pana la sosirea ambulantei, care fusese deja solicitata".

"Barbatul ranit fusese jefuit de un tanar, care a profitat de starea de inconstienta a victimei, luandu-i banii. Jandarmii au plecat in cautarea acestuia", a transmis sursa citata.

La cateva strazi departare, jandarmii au observant intr-o masina un tanar care corespundea descrierilor primite. Acesta a fost oprit si legitimat si, in urma controlului, au fost gasiti banii pe care tanarul a recunoscut ca ii furase de la barbatul ranit.

"S-a dovedit, in urma verificarilor, ca tanarul de 20 de ani era cunoscut cu activitati infractionale", a mai precizat Jandarmeria Capitalei.

Barbatul ranit a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, iar tanarul care l-a jefuit a ajuns la sectia de Politie, unde i s-a intocmit un nou dosar penal.