MENIU

Caz ȘOCANT în Argeș! O fată de 13 și mama ei, în stare gravă la Terapie Intensivă după o BĂTAIE cruntă de la capul familiei

Caz ȘOCANT în Argeș! O fată de 13 și mama ei, în stare gravă la Terapie Intensivă după o BĂTAIE cruntă de la capul familiei

O copilă de 13 ani este internată în stare gravă după ce a fost bătută de tatăl său. De același tratatment a avut parte și mama ei. Femeia s-a ales cu o mână ruptă și cu mai multe răni la cap. Bărbatul agresor a fost reținut și este cercetat pentru violență în familie. 

După o ceartă în familie, soțul a început să își lovească soția, dr și pe fiica de 13 ani. Adolescenta și mama ei se află acum în stare gravă la spital după ce au trecut prin momente cumplite.

„Mama minorei era agresată și este internată în secția ATI a spitalului de pediatrie împreună cu copilul și acesta, din câte știu, are o fractură la un antebraț”, a declarat medicul Tudor Ionescu, directorul Spitalului de pediatrie din Pitești, potrivit Realitatea PLUS. 

Momentan, cele două sunt consiliate de psihologi. Specialiștii spun că aceste episoade lasă consecințe grave asupra psihicului copiilor.

Psihologul Claudia Paraschiv a explicat că aceștia „se retrag de grupul de prieteni, pot fi consecințe foarte dure, depinde de la caz la caz, depinde de personalitatea copilului de impactul pe care-l are asupra copilului bătaia. Lasă urme adânci, de regulă, ei sunt retrași social, sunt inhibați”.

Tatăl bătăuș a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Un dosar penal a fost întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și a fost reținut un bărbat de 38 de ani din Mioveni, după ce a lovit atât soția, cât și fiica minoră, a anunțat purtătorul de cuvânt I.P.J.Argeș, Mădălina Epure.

Bărbatul urmează să apară în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, iar fiica și soția agresorului sunt supravegheate de polițiști.