MENIU

Caz șocant cu Justițiarul din Berceni, care hărțuiește femei în viața reală: fosta iubită, amenințată de fanii lui

Justițiarul din Berceni

Tânăra care l-a reclamat pe Justițiarul de Berceni pentru hărțuire a fost amenințată de fanii acestuia după ce a vorbit public despre coșmarul prin care a trecut. Alexandru Constandachi, supranumit Justițiarul din Berceni, a ajuns să le vorbească elevilor din școli despre cum le făcea dreptate fetelor hărțuite pe internet. 

Justițiarul de Berceni a devenit rapid un erou pe internet după ce a început să prindă bărbați care hărțuiau femei sau copii pe internet. Mitul nu a durat mult, însă. Asta după ce Diana, fosta parteneră a acestuia, a povestit public cum a depus încă din 2020 o plângere împotriva lui pentru hărțuire.

„Voi continua să îmi fac demersurile, nu o să mă oprească acest lucru. Pot ei să continue linșajul cât doresc, nu am de gând să mă opresc”, a spus Alexandru Constandachi.

Cei doi au început să iasă împreună în februarie 2020, însă s-au despărțit după ce Constandachi a înjutat-o. După mai multe certuri și despărțiri, a început calvarul. Bărbatul a asaltat-o cu sute de mesaje și de apeluri și chiar a hărțuit-o în scara blocului. Asta în timp ce pe internet popularitatea lui creștea.

După ce fosta parteneră a vorbit public despre întreg coșmarul, mesajele au început să curgă pe platformele de socializare. Mai multe foste partenere ale Justițiarului de Berceni au povestit cum au fost hărțuite de acesta, după aceleași tipare: devenea agresiv, apoi își cere scuze și le spune că le iubește. Nu toate mesajele sunt, însă, de susținere pentru Diana. Atât ea, cât și celelalte foste partenere au început să fie amenințate de fanii Justițiarului. Unul dintre ei chiar a amenințat-o pe fată că deține o armă de foc.

Autoritățile vin în ajutorul românilor.

În caz de urgență, apelați numărul TelVerde 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice.