MENIU

Suferă de o boală necruțătoare, dar tratează pacienții COVID dintr-o secție ATI din Suceava. Povestea emoționantă a unei asistente medicale

Suferă de o boală necruțătoare, dar tratează pacienții COVID dintr-o secție ATI din Suceava. Povestea EMOȚIONATĂ a unei asistente medicale

Caz emoționant la Suceava. O asistentă bolnavă de cancer în stadiul IV continuă să trateze bolnavii de la secția de Terapie Intensivă. Femeia este conștientă de riscul uriaș la care se expune, însă spune că mai presus sunt pacienții care au nevoie de ea, relatează Realitatea PLUS. 

În vârstă de 52 de ani, femeia a început tratamentul în lupta cu cumplita boală în 2017 și de atunci a trecut în repetate rânduri prin situații la limită.

În ciuda suferințelor prin care trece, ea a ales să vină în ajutorul colegilor de breazlă și astfel a ajuns să trateze pacienții infectați cu noul coronavirus din cadrul secției ATI a Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, din județul Suceava.

"Am 52 de ani și sunt asistentă medicală la secția de Anestezie și Terapie Intensivă din spitalul din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava. Am văzut destui oameni murind. Să-i păcălești, uneori ajută. Eu am cancer în stadiul patru, dar mai am mult de muncă la spital. Pe mine nu mă poate păcăli nimeni. Medicii sunt sceptici. Eu am învățat să citesc în priviri. Se uită lung la tine, cu compasiune, încearcă să te încurajeze, dar eu știu unde mă aflu.
 
Eu am fost la muncă în pandemie, la ATI, și voi merge și acum. Faptul că merg la spital mă ajută să mai trăiesc. Pacienții au nevoie de mine", este mesajul cutremurator postat pe pagina de Facebook a asociatiei Casa Filip, cea care, de altfel, a prezentat cutremurătorul caz al asistentei. 

 

Mai multe articole despre:
asistenta suceava ati