MENIU

Câţi bani încasa medicul Dan Tesloianu de la clinica privată. Profit de jumătate de milion de euro pe an

Medicul Dan Tesloianu, acuzat că folosea dispozitive medicale de la pacienţi decedaţi, a înregistrat, în ultimii ani, venituri mari şi de la o clinică privată la care deţine jumătate din părţile sociale.

Tesloianu şi-ar fi dublat de la un an la altul profitul net, ajungând la jumătate de milion de euro, în 2021, arată cele mai recente date financiare disponibile, scrie ziaruldeiasi.ro.

Anul a fost încheiat de clinica medicală privată cu un profit net de 2.3 milioane de lei, aproximativ 480.000 de euro, la o cifră de afaceri de 4.8 milioane de lei. În anul 2020, profitul net înregistrat a fost de 1.3 milioane de lei, circa 270.000 de euro, la afaceri de 3.6 milioane de lei. 

De menţionat este faptul că, în 2021, firma cardiologului Dan Tesloianu a raportat cea mai mare cifră de afaceri şi cel mai mare profit obţinut de la înfiinţarea societăţii, din 2003.

Numai în ultimii cinci ani, aceasta a rulat afaceri de aproape 19 milioane de lei, echivalentul sumei de 3.95 milioane de euro. În această perioadă, profitul net obţinut a fost de 7.3 milioane de lei, deci 1.5 milioane de euro.