MENIU

Câţi bani a primit Alina Vidican de la Borcea ca să plece din ţară

Alina Vidican a plecat din tara impreuna cu cei doi copii ai sai. Se pare ca aceasta nu a plecat in vacanta, ci ar fi primit deja o suma de bani de la sotul sau pentru a accepta divortul. 

Prezentatorul tv Cristi Brancu sustine ca a vazut actul dintre Alina si sotul ei care stabileste termenii divortului. Acesta a marturisit ca Vidican nu a primit 2 milioane de euro, asa cum se specula in presa.

"Acum o saptamana, a intervenit o intelegere intre el si ea. Nu mai sunt de multa vreme o familie care se intelege. E o mare diferenta intre modul in care s-a despartit de Vidican si de Mihaela. Exista o conventie prin care se vede modul in care se vor desparti. Alina nu are nicio proprietate pe numele ei. Va primi o suma de bani decenta, pentru a trai in America. Valentina Pelinel este femeia pe care şi-o doreste fostul actionar dinamovist cu orice preţ în viaţa lui. Mihaelei i-a dat afaceri pe mâini, dar asta nu se va întâmpla şi cu Alina. Acum ea se duce in America cu o suma de bani, nu ştim ce venituri are ea ca să ne dăm seama cum se va descurca singură. Am văzut hârtia cu ochii mei. Nu a primit 2 milioane de euro. Urmează să primească nişte bani daca va respecta anumite conditii", a declarat Cristi Brancu, in cadrul unei emisiuni tv, scrie ele.ro.

Mai multe articole despre:
Cristi Borcea Alina Vidican