MENIU

Cărucioarele de la supermarket au un compartiment secret. Cum te poate ajuta să îți organizezi cumpărăturile

Carucioarele de cumpărături au un compartiment secret. Foto: Captură TikTok

Cu toții ne petrecem o bună parte a timpului în supermarket, în timp ce ne chinuim să ne încadrăm lista de cumpărături într-un cărucior de cumpărături. Deși aceste cărucioare au o mulțime de caracteristici care par să facă treaba mai ușoară, precum înălțimea reglabilă, coșurile și rotile mari, puțini oameni știu de cel mai bine păstrat secret al lor. 

Toate cărucioarele de la supermarket au această caracteristică, dar foarte puțini oameni știu despre existența acestui compartiment. În timp ce unii oameni ar putea să creadă că acest compartiment este doar o simplă caracteristică estetică, de fapt, acesta are o funcționalitate foarte utilă, care poate face ca cumpărăturile să fie mult mai ușoare și mai organizate.

Recent, a început să circule un filmuleț pe TikTok care dezvăluie trucul minune din spatele compartimentului secret al cărucioarelor de la supermarket. În filmuleț, o tânără explică cum acest compartiment poate fi utilizat pentru a păstra obiectele fragile.

Măsurile de austeritate vor fi puse în dezbatere publică - Pachetul fiscal pregătit de Guvern

Pe TikTok, este adevărat că unele trucuri nici măcar nu funcționează și poate părea că acesta a fost timpul pierdut încercând să le pui în aplicare, însă există și unele dintre ele care sunt cu adevărat eficiente și sunt utile în viața de zi cu zi.

Gemma Bird, o tânără activă pe platforma TikTok, a dezvăluit recent existența unui compartiment secret în interiorul cărucioarelor de cumpărături din supermarket-uri, care este cunoscut de foarte puțini oameni. Descoperirea sa este una deosebit de utilă, deoarece acest compartiment secret poate fi folosit în mod eficient atunci când cumpărați anumite produse.

Tânăra a filmat în parcarea unui supermarket un videoclip în care demonstrează cum compartimentul secret de pe peretele interior al căruciorului de cumpărături poate fi de un real folos atunci când faci cumpărătur

”O, Doamne, sunt doar eu sau nici tu nu ți-ai dat seama că această parte exista pe cărucioare?, a exclamat Gemma Bird, notează thesun.co.uk.

După aceea, cu îndemânare, tânăra a mișcat mânerul căruciorului și a descoperit o zonă specială, potrivită pentru așezarea produselor fragilepentru a evita răsturnarea acestora. Ea a observat că cele două găuri metalice în formă de spirală, situate într-o secțiune mică a căruciorului, sunt concepute perfect pentru a ține atât un buchet de flori, cât și o baghetă de pâine în poziție stabilă.

Sute de români din Italia au protestat față de închiderea bisericii pe care o frecventau de 10 ani

”Sunt încă în stare de șoc!”, a spus tânăra.

La postarea ei de pe TikTok, un internaut a scris: ”Nu pot să trec peste faptul că nu știam că pentru asta sunt”.

”Nu am mai văzut asta până acum”, a mai comentat un utilizator.

Pentru Gemma Bird și câțiva dintre urmăritorii săi de pe Internet, această descoperire a reprezentat o adevărată revelație, dar nu și pentru alții.

Un utilizator a menționat: "Sunt destul de sigur că existau instrucțiuni pe mânerul căruciorului care indicau utilizarea acelor compartimente. Orice ar fi, este destul de evident."

Un alt internaut a comentat: ”Da. Unii dintre noi fac asta de ani de zile, dar cred că sunt puțin mai în vârstă decât tine, dragă.”

Un al treilea utilizator TikTok a glumit: ”Credeam că sunt pentru vin.”

@moneymumofficial Did you know this??? Let me know I’m in shock I didn’t ha ha #trolleys#foodshop ♬ Love songX - Song X