MENIU

Care sunt zodiile de femei care atrag numai bărbaţii RĂI. Par blestemate!

Care sunt zodiile de femei care atrag numai bărbaţii RĂI. Par blestemate!

De câte ori nu ai oftat dezamăgită, încheind o altă relație care părea promițătoare, pentru a se sfârși îngrozitor? Ai fost trădată, mințită, manipulată de atâția bărbați, încât nici nu te mai obosești să le ții socoteala. Singura concluzie logică la care ai reușit să ajungi este că dai doar peste cei mai răi tipi!

Se pare că astrele tind să îți dea dreptate, dacă te numeri printre zodiile de mai jos! Aceste semne sunt blestemate să găsească numai parteneri nepotriviți, care să le facă să sufere!

Zodii care au parte numai de bărbați răi:

Peşti

Îl descoperi în mulțime, cum te privește cu ochi întunecați, și deja ai căzut pradă farmecului său. Ești una dintre cele mai drăguțe și mai sensibile fete din zodiac, dar ai o pasiune neînțeleasă pentru băieții răi. Cel mai probabil, filmele de dragoste cu lacrimi și suspine, care îți plac atât de mult, sunt responsabile pentru înclinația ta amoroasă față de tipi nepotriviți!

Balanță

Nu degeaba se spune: contrastele se atrag! Și nu te numeri printre fetele bune ale zodiacului, dar nu te poți lăuda cu prea mult noroc în dragoste. La fel precum nativele Pești de mai sus, ai avut parte de un număr impresionant de mare de zmei și de prea puțini Feți Frumoși în viața ta!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.