MENIU

Carambol pe A1, București - Pitești. Două victime, de 20 și 22 de ani, în urma impactului

Un accident rutier grav s-a produs în această după-amiază pe Autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 27, în zona localității Bolintin Deal, pe sensul de mers către Pitești. În carambol au fost implicate două autoturisme și o cisternă.

Cum s-a întâmplat accidentul

La fața locului au intervenit prompt pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Roata de Jos. Aceștia au fost echipați cu o autospecială de stingere, o unitate de descarcerare, două ambulanțe SMURD și o ambulanță SAJ.

                                         Grav accident pe A1 / Sursa foto - ISU Giurgiu

Două tinere, în vârstă de 20 și 22 de ani, au fost rănite în urma coliziunii. Ambele erau conștiente și cooperante în momentul în care au fost preluate de echipajele medicale. Tinerele au fost transportate la un spital din Capitală pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz

Polițiștii și criminaliștii au efectuat cercetări la locul accidentului pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul rutier. Pe numele șoferului considerat vinovat de producerea accidentului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

                                       Accident rutier cu două victime pe A1.

Autoritățile le recomandă șoferilor să circule cu prudență și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de incidente pe drumurile publice.