MENIU

Carambol cu 3 mașini pe Centura Capitalei. O persoană a fost rănită - Trafic îngreunat

Sursa foto: Arhivă

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineață, pe Șoseaua de Centură a Capitalei, în județul Ilfov. În urma impactului dintre trei mașini, o persoană a fost rănită. Traficul este îngreunat în zonă. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române transmite că evenimentul rutier s-a produs în localitatea ilfoveană Măgurele, potrivit realitateadeilfov.net.

O persoană a fost rănită în urma unui accident produs, sâmbătă dimineață, pe Șoseaua de Centură a Capitalei, în județul Ilfov. 

Au fost implicate două autoturisme și un camion. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, coliziunea a avut loc în localitatea Măgurele.

Se circulă greu pe Centura Capitalei din cauza unui accident cu două autoturisme și un camion. O persoană s-a ales cu răni ușoare, au anunțat autoritățile.

Două autovehicule și un autocamion s-au ciocnit, sâmbătă dimineață, iar în urma impactului a rezultat o victimă, cu leziuni ușoare. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, în zonă, până la finalizarea cercetării la fața locului. Valorile de trafic sunt în creștere, au precizat polițiștii.