MENIU

Carambol cu 3 mașini, în Dâmbovița. 4 victime, dintre care una încarcerată

Carambol cu 3 mașini, în Dâmbovița

Un accident rutier cumplit s-a produs, vineri, în Târgoviște, județul Dâmbovița. Patru persoane au fost rănite, dintre care una încarcerată, în urma impactului dintre două autoturisme, iar unul dintre acestea a fost proiectat într-o autoutilitară, potrivit realitateadedambovita.net.

O femeie a fost descarcerată de pompieri, după ce a fost prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului. Acesta a fost preluată de un un echipaj SAJ și transportată de urgență la spital, acolo unde au ajuns și celelalte victime. Femeia a suferit mai multe traumatisme.

„Intervenție în cazul unui accident rutier pe strada Laminorului. Din primele informații sunt implicate un autoturism și o autoutilitară.

Patru persoane sunt rănite și primesc ajutor de la echipajele SMURD și SAJ Dâmbovița. O persoană este încarcerată.

Se acționează pentru descarcerarea persoanei prinsă în mașină și acordarea primului ajutor medical. În același timp sunt asigurate măsurile de prevenire a incendiilor.

Persoana de sex feminin a fost descarcerată de pompieri, este conștientă și prezintă multiple traumatisme. Este preluată de un echipaj SAJ și transportată la UPU Târgoviște”, a precizat reprezentanții ISU Dâmbovița.

Mai multe articole despre:
Carambol dambovita victime accident dambovita