MENIU

Carambol cu 3 mașini în Bistrița-Năsăud. Un mort și 6 răniți, dintre care un copil - A fost solicitat elicopterul SMURD - FOTO&VIDEO

Sursa foto: ISU Bistriţa-Năsăud

Un accident rutier cumplit a avut loc, joi, în localitatea Cociu, județul Bistrița-Năsăud. O femeie a murit, iar alte 6 persoane au fost transportate la spital, una în stare foarte gravă, după ce trei autoturisme s-au ciocnit violent, potrivit realitateadebistrita.net.

La fața locului au intervenit echipaje ISU Bistrița-Năsăud și SAJ Bistrița-Năsăud și a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD.

În urma accidentului, patru persoane au nevoie de îngrijiri, o femeie în vârstă de 54 de ani fiind găsită inconștientă, în stop cardio-respirator, echipajele medicale aplicându-i protocolul de resuscitare. Din nefericire, eforturile medicilor au fost zadarnice, fiind declarat decesul victimei.

„Femeia în vârstă de aproximativ 54 de ani, găsită in stop cardiorespirator nu a răspuns protocolului de resuscitare aplicat mai bine de 50 de minute, astfel ca medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobila SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul accidentului. 

La UPU SMURD Bistrița au fost evacuate 6 persoane (5 adulti și un minor) de către echipajele SMURD și SAJ BN. Una dintre victime de sex feminin, care în urma tirajului preliminar prezenta cele mai grave leziuni si traumatisme a fost preluată de elicopterul SMURD care a aterizat pe DN 17", a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, traficul rutier este blocat pentru ambele sensuri de circulație.