MENIU

Captură impresionată a oamenilor legii. Un cetățean german a fost prins cu droguri în mașină, pe o șosea din Constanța

Un cetățean german, în vârstă de 32 de ani, a fost reținut de procurorii din Constanța, după ce a fost prins de polițiștii de frontieră încercând să părăsească țara cu droguri ascunse în mașină.

Cetățean german reținut la Constanța pentru trafic de droguri

Bărbatul, deja cunoscut de autorități pentru activități legate de deținerea și traficul de droguri de risc atât în România, cât și pe plan internațional, a fost surprins în flagrant, relatează observatornews.ro.

În autoturismul acestuia, polițiștii au descoperit aproximativ 80 de grame de canabis, împachetate în mai multe recipiente și pungi, ascunse în diverse locuri din vehicul, inclusiv în bagaje. Bărbatul riscă acum o detenție preventivă de 30 de zile, în timp ce anchetatorii continuă investigațiile privind activitățile sale legate de traficul de droguri.

„Persoana în cauză a fost prinsă în flagrant delict de către poliţistii de frontieră în timp ce ar fi intenționat să părăsească ţara, având în autoturismul cu care se deplasa aproximativ 80 de grame canabis, împărţită în mai multe recipiente şi pungi, depozitate în diverse spaţii din habitaclu, precum şi în bagaj", a declarat Cristina Vasile, IPJ Constanţa.