MENIU

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 // Care este atuul Croației în finala cu Franța

Campionatul Mondial de Fotbal 2018

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 // Finala Campionatului Mondial de Fotbal 2018, Franța - Croația, va avea loc astăzi, la ora 18:00, LIVE TEXT pe realitatea.net

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 // Franța - Croația // Linia de mijloc a croaților va fi punctul lor forte și în finala de la Moscova.

Efortul depus începând din fazele eliminatorii, trecute mereu după prelungiri și chiar la penaltyuri, pare să nu conteze. Mulţi au dat kilometrajul peste cap, iar Ivan Rakitici va deveni liderul stagional al meciurilor.

Starul Barcelonei îl va bifa pe al 71-lea, depășindu-l pe brazilianul Willian. “Iepurașul Duracell” n-are și cele mai multe minute în teren dintre jucătorii de câmp: este după belgianul Vertonghen, angrenat în finala mică, și uruguayanul Suarez, conform gsp.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 // Franța - Croația // 

SONDAJ realitatea.net // Cu cine ții diseară la finala CM 2018, Franța - Croația? Votează AICI!

 

Citește și: Campionatul Mondial de Fotbal 2018 se încheie cum a început. Rusoaicele, un nou scandal sexual

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 // Franța - Croația // "Staţi liniștiţi, eu și colegii mei avem încă forţe și ener gie în exces. Acest joc este o ocazie istorică. Pentru o victorie în finala Campionatului Mondial de Fotbal 2018 aș ceda cu ochii închiși toate trofeele cucerite în carieră. Și dacă mi-ar garanta cineva titlul ăsta, m-aș retrage a doua zi!”, a spus Ivan Rakitici.

Rakitici a trecut în semifinala cu Anglia peste febra de 39 de grade: "Să joci în acest tricou e ceva special și îţi dă ceva în plus. Totul e să uităm ceea ce a fost în 1998. Ajunge cu acel coșmar, Thuram. Francezii au câștigat atunci, noi vrem să cucerim acum Mondialul.

Citește și: Campionatul Mondial de Fotbal 2018 // Gușă: Putin, mutare de "șah geopolitic" la finala Cupei Mondiale - înainte de întâlnirea cu Trump

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 // Franța - Croația // Statistică înaintea marii finale:

6.000 de minute are în sezonul 20172018 portarul Rui Patricio (5.100 la Sporting), eliminat cu Portugalia în “optimi” de Uruguay

17 meciuri la echipa națională au Kylian Mbappé și Antoine Griezmann în acest sezon, record dintre cei de la CM 2018

 

Sursa foto: fifa.com